Lovely Flash templates from TemplateMonster!

Beoordelingen over appartementen te huur in Suriname

 • Diana, Amsterdam
  We hadden ons appartement in Paramaribo geboekt via www.bookingsu.com. We zijn op uiterst klantvriendelijke wijze geholpen door de medewerkers van BookingSU. Op ons verzoek was de airport service van het appartement geboekt waardoor we op Zanderij gelukkig niet meer de zorg hadden om nog een taxi te regelen. Vooral na zo een lange vlucht wil je niets liever dan lekker kunnen chillen. Het appartement was precies zoals het was aangegeven op de site. We hadden ons een goed oordeel kunnen vormen van de omgeving van het appartement, de indeling en de faciliteiten en gelukkig kwam dat overeen. Het eerste wat ons opviel was de netheid. Voorheen zijn we bij andere appartementen in Suriname geboekt, maar dit was toch wel echt wat we wilden hebben. Het zwembad was in een woord: geweldig! Er was ook een laundry service en strijkservice waar we ook heel blij mee waren. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Jan en Sabine, Sneek
  Wet zaten rond te snuffelen op het internet naar reizen naar Zuid Amerika en Suriname viel ons meteen op. Dat je daar gewoon Nederlands kunt spreken was voor ons al geweldig. De fraaie foto's van het binnenland van Suriname heeft ons doen besluiten om een ticket te boeken naar Suriname. We hebben bewust gekozen voor een goedkoop appartement in Paramaribo, omdat we veel wilden reizen naar het binnenland en allerlei excursies wilden maken. Al bij al zijn we zeer tevreden over het goedkope appartement in Paramaribo. Het was er netjes en de bedden en baddoeken werden iedere dag verschoond. Top!
 • Karel, Rotterdam
  Mijn vriendin liep stage in Suriname en ik vond het wel een leuk idee om haar te verrassen door te reizen naar Suriname. Het appartement waarin zij zat op Kwatta zat vol met Nederlandse en Belgische studenten, dus weinig plek en privacy voor mij. Ik heb besloten om een appartement in de buurt van haar te huren. Kwatta is op zich best een drukke straat van Paramaribo, maar uiteindelijk viel het mij reuze mee. Ik vond de internetverbinding wel wat traag, dus was behelpen. Verder schone kamers, vriendelijk personeel en genoeg beveiliging waardoor ik mij geen moment niet op mijn gemak voelde.
 • Dora en Dik, Apeldoorn
  Als ouder stel hebben we nu alle vrijheid om te reizen. Suriname stond al een hele tijd op onze verlanglijst vooral vanwege het koloniale verleden en de vele voormalig Nederlandse plantages in het district Commewijne. We hebben dan ook een appartement gehuurd in Commewijne. Het is er een stuk rustiger dan Paramaribo en het gaat er heel gemoedelijk aan toe. Via de Wijdenboschbrug ben je toch heel snel in Paramaribo. De plantages te Commewijne waren zeer interessant en we hebben verschillende watertrips ondernomen, o.a. naar Matapica om schildpadden te zien en we hebben wat dolfijnen gespot. Aanrader!